PES 2013

sponsorlu bağlantılar
PES 2013

PES 2013 (Hit:126515)


Ä°ÅŸte o beklenen an geldi çattı! Nihayet PES 2013 karşımızda...

Kendini dur durak bilmeden yenileyen ve geliÅŸtiren oyunumuz daha 2012'nin bitmesini beklemeden oyun dünyasına damgasını vuracak bir atakla geldi ve Pro Evolution Soccer 2013'ü sevenleri ile buluÅŸturdu... Daha etkili bir futbol deneyimi, daha güzel grafikler ve kontrol, eÅŸsiz bir yapay zeka ve sonunda giden uzunca saatler...

Pro Evolution Soccer 2013 tartışmasız Konomi firmasının yarattığı en büyük efsane. Önceki oyunlarda çok fazla yenilik yapmadan ufak süslemeler ile sevenlerinin karşısına çıkan PES serisi bu sürümle çok büyük umutlar ile beklendi. Sonucunda neler çıkacak hep beraber öÄŸreneceÄŸiz. Ama eminiz ki bu beklentiler kesinlikle boÅŸa çıkmayacak ve PES 2013 oynanış, grafikler, yapay zeka, atmosfer bakımından yine bizi kendine hayran bırakacak ve yine milyonları peÅŸinden koÅŸturacak.

FIFA'dan önce dev bir atak yaparak beklenmedik bir ÅŸekilde karşımıza gelen Pro Evolution Soccer 2013 bize en güzel özelliÄŸi ile karşımıza gelecek. Tam kontrol adı verilen bu sistemle artık oyuncu sizden bağımsız tek bir hareket bile yapamayacak. Yani artık gerçekten futbolu oynayan siz olacaksınız. DiÄŸer önemli geliÅŸme ise yapay zeka!da. Oyuncunuzun sizi anlamasını ve hareketleri senkronlu bir ÅŸekilde götürmesi için oldukça geliÅŸmiÅŸ bir sistem karşımıza gelecek.

PES 2013'de bizi ÅŸaşırtan bir olay ÅŸu oldu ki ÅŸut ve pas eylemlerininde tamamen manuel hale getirilmiÅŸ. Ne kadar iyi yada ne kada rkötü buna siz karar verin...

Oyunumuzun ÅŸuan ki demo sürümünde bizleri milli takım olarak Ä°ngiltere, Almanya, Portekiz ve Ä°talya karşılayacak. Kulüp olarak da Santos FC, SC International Fluminense ve Flamengo oynanabilir durumda. Tam sürümünde ise aklınıza gelen bütün takımları bulabileceksiniz...

Minimum Sistem Gereksinimleri;

  • Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  • Intel Pentium IV iÅŸlemci 2.4 GHz veya eÅŸdeÄŸer iÅŸlemci
  • 1GB RAM
  • Ekran Kartı NVIDIA GeForce 6600 veya ATI Radeon x1300. Vertex / Pixel Shader VRAM, DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı 3.0 ve 128MB.

Önerilen Sistem Gereksinimleri;

  • Windows XP SP3, Vista SP2, 7
  • Intel Core2 Duo 2.0 GHz veya eÅŸdeÄŸer iÅŸlemci
  • 2GB RAM
  • NVidia GeForce 7900, ATI Radeon HD2600 veya daha yüksek. VRAM DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı Vertex / Pixel Shader 3.0 ve 512MB.
sponsorlu bağlantılar

"PES 2013" Ücretsiz veya Demo sürümdür. Toplam 126515 defa indirilmiştir. Demo Oyunlar yasaldır ve güvenlidir fakat kurmadan önce virüs taramasından geçirmenizi öneririz.







Sayfadaki içeriklerin kopyalanması yasaktır. Alıntılarda link verilmesi zorunludur.

Oyunu indirmek için oyunindir.com.tr